Ndertojme Kapanone Metalike

► Konstruksione Metalike

► Projektim  Dhe zbatim te ideve tuaja

Prodhojme Kapanone  per :

►Grumbullime te  fruta perimeve

► Kapanone Industrial te dimensioneve te ndryshme

► Dhoma Frigoriferike

►  Kapanone me mbulesa llamarine dhe panelesh

Garanci dhe siguri maksimale.